La Dolce Vita : onze Italiaanse foodtrucks in actie

Wat krijgen we te zien wanneer onze ongebruikelijke wagentjes uitrijden?

Het is aan boord van onze driewielers Piaggio APE dat Gio’s Strada je meelokt naar “La Dolce Vita”! In onze foodtrucks van minder dan 3 meter lang, kan u proeven van verscheidene klassiekers van de Italiaanse gastronomie, door ons bereid!

Ze kunnen overal tussen (of toch bijna) !

Met onze charmante Italiaanse foodtrucks bereiken we zelfs de meest onmogelijke locaties. Onze voertuigen zijn 1,6 m breed 2,14 m hoog en 3 m lang. Als de foodtrucks geopend zijn, moet je rekenen op een hoogte van 2,58 m. Met deze omvang kunnen we u onze specialteiten zelfs aanbieden binnenin sommige gebouwen.

Evénement avec foodtrucks italiens

Op zoek naar Italiaanse foodtrucks? Gegarandeerd een smakelijke reis !

Het is net alsof we via de Romeinse kasseien, zoals in de films met Sophia Loren, komen aangereden met onze Italiaanse foodtrucks. Ze verlaten onze garage, met hun charmant design, voor elk type evenement, gaande van een huwelijk of verjaardag tot een team building, bedrijfsfeest, after work of zelfs een festival,.. We vergezellen u graag overal. Het is met veel plezier dat we u met raad en daad bijstaan om uw evenement “Magnifico” te maken! Laat ons samen genieten van La Dolce Vita in Brussel en uw project samen te creëren op basis van uw wensen.

Partner van Streat Foodtruck!

Er was eens, een ontmoeting tussen gepassioneerden! Door verschillende ideeën uit te wisselen betreffende street food en foodtrucks, werden Gio’s Strada en Streat Foodtruck partners. Heeft u meerdere foodtrucks nodig in Brussel? Streat organiseert het geheel en laat u reizen doorheen de wereldkeuken, met originele concepten en stijlvolle foodtrucks. Zin in een pizza foodtruck? Zin in een burger foodtruck ? Of eerder Bar & Tapas ? U kan het zo gek niet bedenken of we bieden het aan!